Hilla Clothing: Suomessa valmistettuja luomuvaatteita lapsille

Kaupallinen yhteistyö:

Sain ensikosketuksen Hilla-vaatemerkkiin heti Sulon syntymän jälkeen. Kummisetäni oli vieraillut Jyväskylässä Hilla Clothingin myymälässä ja lähetti Sulolle pipon, bodyn ja housut. Lahjavalinnan taustalla on tarinakin: Hilla Clothing-vaatemerkin omistajalla on juuret kotikylällämme, Viitasaaren Kolkulla.

Heti lahjapaketin avaamisen yhteydessä tunsin käsissäni, että vaatteet olivat todella laadukkaita, pehmeitä ja mukavan muotoisia. Siis vauvan herkälle iholle sopivia. Käytetty luomupuuvilla on varmasti monelle eettisiä vaatteita suosiville hyvä valinta. Samoin Hillan vaatteita ostamalla tuet kotimaista työtä. Ensimmäinen kokemus oli siis positiivinen. Laadukkaat vaatteet kestävät lapselta toiselle. Lähipiirissämme olemmekin laittaneet pieneksi jääneitä vaatteita kiertoon ja saaneet toisaalta muiden vaatteita.

Tänä kesänä Tiitilän Riitta, Hilla-vaatemerkin omistajan Marican äiti piipahti lapsuudenkodissamme Kolkulla ja toi Sulolle testiin pussillisen hieman suurempia vaatteita: pari bodya, yöhaalarin ja housut. Sopivia edustusvaatteita blogijulkkikselle siis! Vaatteiden värimaailma on mukavan värikäs, mutta silti tyylikäs. 86-senttiset bodyt istuivat erittäin hienosti Sulon päälle. Samoin yöasu istui kuin nakutettu: Sulo vaikuttaa se päällä melkein supersankarilta. Sitähän poikamme tietysti onkin!

Hillan vaatteita saa ainakin Prismoista ympäri maan, mutta myös Hilla Clothing -verkkokaupasta jossa on parhaillaan meneillään alennusmyynti. Istuvuuden vuoksi suosittelen ostamaan paksummille beibeille pykälää normaalia suuremman koon varmuuden vuoksi.

Iso peukku yrittäjälle ja kiitokset laadukkaista vaatteista!

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Hilla Clothing: Suomessa valmistettuja luomuvaatteita lapsille

  1. Törmäsin Hillan vaatteisiin Prismassa ja rakastuin heti! Ja vielä kun huomasin että vaatteet ovat kotimaisia niin en voinut olla lisäämättä niitä ostoskoriin! 🙂 Vaatteet tuntuivat todella laadukkailta ja kuosit ovat ihania!

    Tykkää

Jätä kommentti